Dette skjedde 15. okt.

En talentfull gutt ble døpt

På denne dag i 2000 ble Oscar døpt i majestetiske Nidarosdomen i Trondheim.

Oscar så dagens lys på Elverum sykehus 3. juli 2000. Stolte foreldre var Aina Høve og Jacob Matheson.

Oscar bodde det første året av sitt liv på Bakklandet hvor han tok sine første skritt på det skeive gulvet i 2. etg. med ishockeykølle i handa. Oscar og foreldrene flyttet i 2001 til Flatåstoppen før de i 2002 kjøpte hus i Muruvika. 

I Muruvika tilbrakte Oscar hele vinteren på skøyter og spilte ishockey. Om sommeren forsøkte han å skyte hull i garasjeporten med pucker. I 2015 flyttet han til Stockholm hvor han gjorde ferdig ungdomsskolen. Oscar var et stort ishockey-talent og det var ishockey som lokket ham over til nabolandet. 

Se Oscar i aksjon, 7 år gammel

Oscar flyttet til Leksand i 2016 hvor han gikk videregående skole med ishockey og økonomi. Økonomiutdanningen fortsatte han etter videregående og er nå i ferd med å ta en bachelor i økonomi ved NTNU i Trondheim.

Toppsatsingen på ishockey fikk seg en knekk da han ikke klarte å springe 3000 meter hurtig nok – og ble ilagt treningsstraff. 

Oscar er definitivt en selvstendig og målbevisst herremann. Han er nå i full jobb som investeringsrådgiver samtidig som han gjør ferdig studiene.

De to siste årene har han bodd i Falun hvor han bl.a. har vært med i oppstarten av en leketøysforretning.

Oscar har hatt en spennende og innholdsrik reise i livet så langt. Jeg ønsker ham lykke til videre!

Herlige Oscar ble døpt i Nidarosdomen 15. oktober 2000.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen